• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Afbeelding op hout

Afbeelding op hout Hoe bekender het wordt, hoe populairder: een afbeelding op hout. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun interieur een nieuwe look te geven met een afbeelding op hout. Het is dan ook de woontrend van het jaar. Doordat de houtstructuur door de foto heen zichtbaar blijft, krijgt een afbeelding een warme en natuurlijke uitstraling en dat is precies wat een afbeelding op hout anders maakt dan andere fotoproducten.

Afbeelding op hout in vele soorten en maten

Een afbeelding op hout is te krijgen in allerlei soorten en maten. Het gebruik van vurenhout is het populairst, maar wil je je afbeelding op hout bijvoorbeeld buiten onder een afdakje hangen, dan is ayoushout het meest geschikt. FotoOpHout.nl print ook afbeeldingen op multiplex: een houtsoort dat uit één stuk bestaat, waardoor er geen naden in de foto zitten.

Ga ook naar > Formaten en prijzen afbeelding op hout

Bloemenafbeelding op hout

Zakelijke afbeelding op hout

Een afbeelding op hout is niet alleen een originele manier om je interieur mee op te fleuren, het is ook heel geschikt om bijvoorbeeld reclame of je bedrijfslogo op af te laten drukken. Warm, uniek en professioneel! Ayoushout is bovendien een sterke houtsoort en daarmee ook heel geschikt om buiten op te hangen.

Direct Bestellen